Verkligen fin kväll.

Ofta jag sitter hemma en fredag kväll själv och glor. Jag hade verkligen sett framemot att få däcka med mig själv hemma framför tvn men har inte lyckats ta mig så långt än. Gjorde världens mat till mig själv. Grymt stolt. Det var liksom avancerad grejer. Nudlar med stekt kyckling och wokgrönsaker. Oj oj asså;)    Satte mig och kolla på "I am Legend".  Märkte att det kanske inte var det bästa valet av film när man sitter själv. Jag är ju bäst på att inbilla mig grejer så efter 40 min stängde jag av. Trodde att nån skulle komma in i huset och hoppa på mig typ :p   Därför satte jag mig vid datan istället. Inte så värt. Har börjat tröttna på msn. Hmmmm... inte likt mig :p   Fast jag vet inte om tvn är bättre för mig. Hade planer på att bli TP, men min cpfot stoppa mig. Enligt doktorn vare ju typ inget fel på den. Ta salva bara, om det inte går över på en vecka kom tillbaks. Men du får inte spela pingis. Okej, typ dö då:) och palla att det är gävle om 2 veckor. ååååååhhhhh! Fast den tävlingen kommer bli jävligt komisk :p

Mjaaaa, hoppas den här helgen blir värd. Skulle ju fixat klassfest, men folket dissar ju mitt land. Så jag ska chilla med mig själv imorn igen tror jag. Om jag inte kan få hit nån trevlig människa:) och så på dan tänkte jag dra till Tranås. Träffa PH:)  Försöker tvinga med Karro just nu, men vene om det funkar så bra. Hon verkar inte va så pepp på att sitta och kolla på pingis hela dan. haha. Men det är ju sjukt värt. Fast kanske mer på större tävlingar. Finns mer att kolla på där, fina grejjer;)  

Men nu kanske jag borde göra en "ansträngning" och sätta mig vid tvn. Ska nog kolla på "Dirty Dancing 2" . Sjukt bra film ju:)

Tjingeling:*