JSM i Skellefteå.

mjaaaoo, jag är hemma. har ju vart det sen i måndags men iaf;)  ska försöka sammanfatta helgen.

onsdag: tågresan gick väl halvt bra. råkade ju säga åt en snubbe att flytta från min plats och så vare jag som var i fel vagn. det var ju lite småpinsamt. annars gick allt bra och jag hittade em's morsa på station i avesta direkt.  sen fick jag sitta och kolla på em's träning ett tag.  träffade på ganska mycket gangstahboys, dom skrämde mig ;o haha.    & jag kände inte att det hände så mycket hemma hos em på kvällen. jag märkte att dom renoverade huset iaf. jag var lite förvirrad när man va tvungen att gå runt och upp och ner och överallt för att komma till olika ställen. speciellt när man skulle klättra upp på en playwoodskiva eller nåt för att komma till em's rum. det var läskigt!

torsdag:  vi åkte mest bil hela dagen. det tog typ 9 timmar att komma till skellefteå. men det gick fan snabbt. lite segt mot slutet bara.  vi åt på grekrestaurang på kvällen och där va typ hela btk rekord. trevligt att dom börjar skratta precis när vi kommer in, förmodligen åt oss ;o    sen upptäckte vi stan. det är faktiskt ganska stort i skellefteå;)  vi tog en tripp och hälsa på mk på scandic också. fast vi kolla mest på scrubs där och det var ju kul fram tills jag snodde mk's mobil och han fick damp x)

fredag:  vi hade sovmorron, men gick upp hyfsat tidigt ändå.  jag och em gick till en camping där btk linné bodde i stugor. vi hittade faktiskt vägen nästan helt själva!   men det var förjävla segt att gå. vi hälsade iaf på linus och sara lite sen gick vi tsm med dom till hallen.  idag vare mest poolspel i hallen och jag blev lite förvirrad av allt. men jag fick iaf se elina spela lite!   sen lira em dubbel på kvällen med emma. dom vann sin match och efter det kolla vi lite mer pingpong och så drog vi till hotellet. köpte fetaste godispåsarna och glodde hockey. däckade tyvärr innan det var slut, men men ;p

lördag: vi gick upp tidigt för idag skulle em gå in i tävling. direkt till a-slutspelet eftersom hon var seedad. tyvärr åkte hon ut i första med 4-1 i set. det var riktigt synd, men då hade hon iaf dubbeln kvar och då vann hon och emma sin match. & helt plötsligt va dom i semi på söndan:D   elina spela idag med dårå, a-slutspel.  det var grymt synd att hon fick stryk med 11-9 i skilje. men det bästa var att hon hade typ halva hallens stöd när hon spela! det var asgrymt!  på kvällen blev det max med elina. det kändes som att alla där garva åt våran dialekt,. bara för att vi snackar normalt ;o  sen skulle vi försöka oss på att cykla också. jag skulle cykla ner för en hög trottoarkant och tänkte att elina kanske skulle hoppa av men det gjorde hon inte. så jag körde ner ändå och hon tyngde liksom ner där bak på cykeln så att stången(det var en killcykel) flög upp mellan mina ben. det var typ den värsta smärtan i hela mitt liv och jag dog. skrek som fan.  iaf så var vi lite utanför mitt hotell och då vare några killar som börja kasta vatten på elina. hon fick hyfsat damp och gick in  på hotellet för att leta efter dom, men hon hitta ingen. sen nu efteråt har vi iaf kommit på vilka det var och dom har typ erkännt att det var dom så nästa gång vi ser dom blire stryk:)   och stackars elina när hennes favvo jeans gick sönder:(  R.I.P  (F) 

söndag:  em och emma spela semi i dubbeln. dom förlora tyvärr:(   men det gav mig och em mer tid att glo på allt:D  fast efter deras prisutdelning så vare meningen att vi skulle åka hem, men vi lyckades fixa så att vi iaf fick se dubbelfinalerna i 17 och singel i 14. :D  det var synd att vi missa finalerna i singel i 17. det var det jag ville se mest.  men mk vann ju iaf så grattis till honom;)    hahaha, nåt jag har lärt mig den här helgen är att jag kanske inte borde snacka så mycket. jag,elina och em har ju kommit på lite nu i efterhand att vi sa nog lite för mycket saker om vissa personer så att helt fel personer hörde det xD hahahaa.  sen åkte vi iaf hem och lite folk blev ju arga för att vi inte sa hejdå men vi hann typ inte och allt blev bara fel x)   eftermiddan/kvällen spenderades då i bilen. vi stanna och åt i sundsvall på vägen. gud va mycket drakar det finns där. dom var överallt ;o   det lyckades vi fånga på jävligt många kort;) och sen lyckades em nästan att ramla i fontänen xD   haha!   hemresan gick typ också fort. vi kollade på film, men dvdn dog efter lite mer än halva filmen. det var lite synd. 

måndag:  jag vakna runt 10 efter att ha sovit ut rejält. det behövdes verkligen! jag har sovit för lite under en lång period nu.  jag och em fick skjuts till hedemora där mitt tåg gick ifrån. det kändes lite sorgligt att säga hejdå men jag hoppas att vi ses igen precis när mitt sommarlov har börjat:)   hihi.  resan hem gick prima. inga konstiga grejjer inträffade och det kändes skönt.    underbar helg har det här varit!  och jag måste ju bara säga vilken som va min favoritmatch, kvarten mellan mk och simon nilsson. den matchen va så grymt spännande och förjävla bäst :D  

aja, känner att jag har sammanfattat typ allt nu.  

tjingeling!