Och där var resan slut.

Nu är vi i Sverige sen några dagar tillbaka. Vi har blandade känslor för att vara hemma. Det är skönt med ett klimat som inte är lika varmt och fuktigt. Men samtidigt är det så himla roligt att vara ute och resa och upptäcka nya platser. Aja, tids nog kommer vi att få göra det igen.
Jag tänkte berätta om våra sista dagar i Panama City. Efter San Blas hade vi nästan en vecka i huvudstaden. Vi spenderade den genom att gå i shoppingcentrum samt se på hela tre biofilmer. Älskar att det kostar hälften så mycket som i Sverige! Den filmen som är värd att nämna är "Run all night". Spännande var den!

De tre sista nätterna på resan spenderade vi på ett finare hotell. Ingen av oss har bott så fint tidigare så det kändes verkligen lyxigt. Vårt rum hade två dubbelsängar och en fin toalett. Sen hade tvn många filmkanaler så mycket tid spenderades i sängen. 
Hotellet hade även ett gym och en pool på taket så man kunde njuta av Panama Citys skyline både när man tränade och låg vid poolen. 
Vi hade frukostbuffé vilket kändes lyxigt. Längesen vi fick äta en stor frukost. Sen fanns det även roomservice som vi passade på att utnyttja den sista kvällen. Maten var OK medan desserten var riktigt god. Vi gjorde det ändå mest för själva grejen.
Måste erkänna att vi inte lämnade hotellet många gånger och det kändes riktigt skönt. Det blev ett väldigt avkopplande slut på vår fyra månader långa resa.