En hike på tre dagar, imponerande.

Nu är vi tillbaka från vår vandring i Colca Canyon. Det är en av världens djupaste canyoner och den var så himla fin. Vi spenderade tre dagar där med att vandra och titta på utsikten. 


Den första dagen började med upphämtning klockan 03.30. Vi var lagom sega då. Själva vandringen var dock bara nedför. Även om det är slitsamt det med. Vi hade härligt väder! Vi är glada för att vi har haft sol då YR sa på förhand att det skulle regna varje dag.

Andra dagen gick vi lite uppför, men mest på plan mark. Vi stannade ofta för info om olika växter. Väldigt spännande! Vi uppskattade maten vi blev serverade under helgen då den bland annat var gjord av växter som de gick ut och plockade i trädgården precis innan vi blev serverade.

Den tredje dagen var dagen som alla bävade inför. Det var dagen som vi behövde ta oss upp ur canyonen. Vår guide hade varnat oss om en vandring på tre timmar. Enbart uppför. Från 2100 m.ö.h till 3200 m.ö.h. Klockan 04.55 begav vi oss ut i mörkret och ungefär två timmar senare var jag och David uppe (David turbokillen kom upp en halvtimme innan mig och först av alla). Vandringen var extremt jobbig, men vi överlevde! På toppen belönades vi även av en väldigt vacker utsikt. Vi tackar Colca Canyon och vår grupp för en toppenhelg.