En liten recap.

Mitt i allt plugg till midterms har jag helt glömt bort att berätta om våra äventyr under helgen som var innan vi åkte till Seattle. Så jag tänker att jag börjar där så får uppdateringen om Seattle komma senare. Vi hade både ett prov och en midterm exam på fredagen så efter plugget åkte vi till Downtown och åt tacos. Min fish taco var riktigt jäkla god. 
Sen var det dags för oss att besöka BC Place och titta på amerikansk fotboll. Och dricka öl också såklart. 
Matchen höll väl på i sisådär 3 timmar och jag och Moa förstod inte mycket av den.. Vi var med när det blev touchdown, men sen sträckte sig inte vår kunskap mycket längre.. Vi hade det trevligt ändå! 
Sen på lördagen var det dags för squash. Det går att hyra banor på universitetets gym så det hade vi gjort. Vi hyrde även rack och boll. Jag tycker att vi kämpade på riktigt bra. Det var dock megajobbigt, hehe. Men kul! Det kommer vi lätt att göra om. 
På kvällen hade vi bjudit över våra belgiska vänner på pizza och beerpong. Trevligt värre! Beerpongen gick dock sådär och matchen blev så pass utdragen att vi inte spelade klart.. Downtown och klubben kallade!
Vi hade svinkul på klubben. Första gången ute i Vancouver för oss! Vi dansade, dansade lite mer och så tog vi ett par shots också. Vi kom verkligen igång. Kanske var det därför det slutade med att vi inte somnade förrän vid klockan 5..