De senaste veckorna.

Jag är tillbaka i vardagen igen så plugget tar all min energi. Tänker att jag kör en recap från de senaste veckorna för att få tänka på annat. Jag var på babyshower för Linnea häromveckan. Det var såå mysigt! Och massor av god fika fanns det. Tänk att det finns en bebis i den där magen och att den snart är här ute hos oss <3 
Jag och mamma har varit på spa. Vi tog varsin fotvård, frossade i fikabuffén, badade och åt trerätters. Det var en fantastisk eftermiddag och kväll. Önskar att det vore en ny torsdagstradition. 
Jag, David, Jonas, mamma och Rolf var på en utflykt till Stockholm. Då passade vi på att besöka Fotografiska. Jag har aldrig varit där förut så det var spännande. Många intressanta konstverk fanns det och jag måste väl erkänna att jag inte förstod så många av dem. 
Efter Fotografiska var det dags för anledningen till vår Stockholmsutflykt, nämligen Alla mot alla med Filip och Fredrik! Det var såå intressant att vara med på en inspelning. Vi var ganska stela när vi behövde spela in bland annat skrattljud på förhand som de sedan kunde använda i showen. Själva programmet var grymt och Filip och Fredrik är ju verkligen proffs. Nu väntar vi bara på att få se oss själva på tv.