The Return of the Blog.

Hejhejhallå bloggen!
Vi får väl se om 2022 blir året då jag återvänder hit till bloggen. Här kommer iallafall ett första inlägg och så får vi se vart året tar vägen! 

Jag tänker att årets första inlägg får handla om förra årets sista dag aka nyårsafton. Jag jobbade faktiskt några timmar på förmiddagen innan jag kunde komma hem och fixa i ordning mig. Sen när det blev kväll så cyklade jag och Robban hem till Jonas och Vanessa där det nalkades middag. De hade gjort det så fint! Kolla på det här bara: 
Suuuupertrevligt! Och vilket panggäng vi var då.

Vi tog ett riktigt bra beslut när vi valde att beställa trerättersmiddag från Stångs istället för att laga själva. Kändes som vi sparade mycket tid och den beställda maten var god.
Efter maten körde vi ett quiz som jag hade gjort och så spelade vi ett par sällskapsspel. Vid 12-slaget gick vi till Trädgårdsföreningen och mötte upp flera av våra andra vänner. Väldigt trevligt! Vi tände tomtebloss och tittade på raketer. Sen dracks det ju såklart en del bubbel. Jag och Robban minglade där i nån timme innan vi kände att det var dags att röra sig hemåt. 

Och idag har vi legat på soffan exakt hela dagen. Foodora har besökt oss och vi har sett över en säsong av Bonusfamiljen. Perfekt start på det nya året! Nu får vi se vad resten av året har att erbjuda, woppwopp.